Nieuwe locatiešŸ„³

Osteopathie voor mensen (MSc i.o.) en dieren

Nieuwe locatiešŸ„³

Hieperdeppiep hoeraaa! Vanaf 1 oktober is mijn praktijk gevestigd op de permanente locatie in MFC De Roef, Middelste Wei 2-4 in Harderwijk. Er wordt nog hard gewerkt om de laatste dingen af te maken. Ook mijn praktijkruimte moet nog verder afgemaakt worden. Onder andere het bureau moet nog geplaatst worden, wat plankjes opgehangen en mijn deur klemt, dat soort dingen. Zoals dat gaat in de bouw is er enige vertraging maar dat mag de pret niet drukken. Voorlopig kan ik prima werken.

Afgelopen zaterdag was de open dag van MFC De Roef en er kwam een overwacht groot aantal mensen op af. De schattingen liggen op 2500 bezoekers, echt veel. Wat was dat een succes en wat leuk om te zien hoeveel oprecht geĆÆnteresseerde mensen een kijkje kwamen nemen.
We hebben hier dan ook met Positieve Gezondheid een uniek concept binnen MFC De Roef.

Even een kleine maar belangrijke noot: Het adres is nog niet bekend bij Google Maps dus hou echt de link hierboven aan om bij de parkeerplaats uit te komen. Ook kan je bij de Jumbo parkeren maar dan moet je even tussendoor lopen naar het gebouw.

Tags: , , , ,