Paarden zijn mijn tweede natuur

Osteopathie voor mensen (MSc i.o.) en dieren

Paarden zijn mijn tweede natuur

Onassis en Ruth

Ruth Cohen is al van jongs af aan tussen de paarden te vinden. Naast uiteraard dressuur, klassieke dressuur (italiaanse stijl, kaptoom, lange teugel) en springen heeft Ruth ervaring met andere elementen uit de paardenwereld zoals voltige, mounted games, cross, trektochten te paard door de bergen, eindeloze buitenritten en het vele jaren opleiden van veulens tot rijpaard. Haar omgang met paarden is een tweede natuur.

Sinds 1997 is Ruth al het ‘fingerspitzengefühl aan het trainen op een meer medische wijze. Eerst als sportmasseur, daarna als fysiotherapeut en vervolgens als osteopaat voor paarden.
Sinds 2007 heeft zij diverse dissecties op paarden, honden en katten uitgevoerd en bijgewoond en sinds 2016 organiseert zij ook zelf dissecties van paarden om nog dieper inzicht te krijgen en haar kennis te delen.
Dit betekent voor u dat al jaren een schat aan informatie vergaard is die er voor zorgt dat de juiste behandeling of doorverwijzing gegeven kan worden voor zowel mens als dier.